- - -Du finner oss her

Garmin Alpha 50 + T5 halsbånd

Sporer opptil 20 hunder inntil 14,5 km med T5
eller 6,5 km med T5 Mini
Oppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder
HD Bark Detect gir pålitelig registrering av bjeff; antall bjeff pr. minutt, telling av totalt antall bjeff og alarmer
Alpha 50 kan trådløst dele og vise hundeinformasjon på fenix 3 / tactix GPS-klokker, slik at du har begge hender fri og kan reagere raskere
GPS/GLONASS-mottak gir rask og pålitelig innhenting av satelittsignaler, selv i krevende omgivelser
Geogjerde & radius alarm – gir beskjed når hund går inn eller ut av definert område
Med jaktinformasjonsdata kan du analysere jaktmønstrene og adferden til hunden din, få informasjon om tilbakelagt distanse, tiden som har gått osv.

Alpha 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakke. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator.
Fungerer kun på standard T5).


Jaktinformasjonsdata hjelper deg å analysere hundens bevegelser i feltet, slik at du lærer deg å trene hunden på en effektiv måte. Alpha 50 kan trådløst dele hundeinformasjon med bilnavigasjonsenheten DriveTrack 70 eller våre populære fenix 3 / tactix GPS-klokker. Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.
Garmin Alpha 200 +T5 halsbånd

Overvåker opptil 20 hunder fra en avstand på opptil 14,5 kilometer (avhengig av hundeenheten) på en 3,5-tommers skjerm med en oppdateringshastighet på 2,5 sekunder. Du kan enkelt kontrollere dine mest brukte funksjoner ved hjelp av et knappestyrt og hundefokusert design. Du får også tilgang til førsteklasses Garmin-navigasjonsfunksjoner som forhåndsinnlastede TopoActive Europe-kart, BirdsEye-satellittbilder som kan lastes rett ned til enheten, et innebygd kompass med tre akser og en barometrisk høydemåler. inReach®-teknologien gir deg nå funksjoner for toveismeldinger og interaktive SOS-varsler, som gir deg ro i sjelen når du er ute ifelten.
Leveres med T5 hundepeiler
T5 gir rask og pålitelig innhenting av satellittsignaler og god sporingsnøyaktighet selv i krevende omgivelser.
Designet for å gjøre hundesporingen og treningen enkel, lett tilgjengelig og rask.
Spor og tren opp hundene mens de er ute i feltet.
Behold inaktive hunder i systemet for enklere oppsett og administrasjon.


inReach-teknologien hjelper deg med å holde dem du er glad i, oppdatert når mobiler ikke kan gjøre det.
Naviger på hver jakt med det beste innen Garmin-kart og -sensorer. Batteriet, som kan byttes ut av brukeren, varer i opptil 20 timer; opptil 15 timer med inReach-teknologi aktivert.
Tilbake

Ring 35944919 eller kontakt oss for bestilling.

bestilling